-

Nu tar jag bussen och åker ner till bollnäs en snabbis. Har lite att skaffa till lördag :) sen hoppas jag Johannes orkar ta sig hit! ;)

ha en bra dag.

jag gillar inte ormar..

Ikväll har jag varit ute på en promenad med Lisa och hennes hundar. Väldigt trevligt, förutom två äckliga ormar som låg på vägen... tur att dom var död redan ;) vad ska jag mer säga? alla i huset pratar i mun på varann om min syster bröllop, det börjar närma sig nu och alla är stressad.. förutom jag. :)
Nu snart ska jag lägga mig och sovvva. så godnatt!

haha


Tilda jag Sally

någon som brukar köra min stil? ;)

jag är inte bra på det här

nej, jag är inte bra på att blogga..

persmässan i helgen var grymt kul (Y) måste tacka lisa och elin för det. 
igår hade jag en dag då jag bara var sur och trött så vart ingen bloggning då heller. men idag mår jag bara prima. förutom att jag har lyckas radera min playlista på spotify TVÅ gånger? drygt..

någon som ska på grillnatta ikväll? inte jag, jag åker till johannes ikväll ist.
 

ha det bra

dagen

ställde kl på 10 idag gjorde mig klar och sen så kom elin å på besök. trevligt trevligt måste jag säga :) vi gick ner till bryggan och sola idag.
Nu lite senare så kommer johannes hit. får se vad vi hittar på, mys iaf :) <3

M

Från tisdag till torsdag

har det bara varit lisa julia och elin ;D julia har tyvär inte kunna varit med jämnt men för det mesta iaf. vi har haft det riktigt skoj! ätit pizza och tjocka oss. Spela kub, prata och varit allmänt flum bara. ;D Jag älskar er super mycket! :) <3333
om ni vill veta mer vad vi har gjort så gå ni på deras bloggar :)
eelinbrindholm.blogg.se
ostergrenslisa.blogg.se
jujujuliaa.blogspot.com

Nu ikväll har jag varit med johannes, mysigt :) där vart man tvingad att äta en extra portion också, haha ;p propp mätt!
1 måndag idag, jag älskar dig! du är den bästa :)<3

stackars er som läser detta!
M




Blogga

Nu har jag tänkt börja blogga igen.. får se hur länge det håller ;) många som har skaffat blogg så jag måste väl hänga med jag också :)

Idag har det varit en lugn skön dag, vila är vad jag har gjort. Och det tycker matilda, om ibland :) På kvällen följde jag med och hälsa på familjen Olsson med mamma och pappa. Dom hade gjort om deras kök, mycket fint var det! så nu vill mamma också ha ett nytt kök -.- får se hur det blir med det :p aja, har inte så mycket mer att säga. Ska ta och lägga mig och läsa på den nya boken jag har lånat. tror jag. 

godnatt
Matilda

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0