Julia här! :]

Yees, det är Julia vid tangenterna. Som Elin skrev är Matilda ruskigt dålig på att blogga. vilket jag absoluut inte är, nog för att jag har tagit bort skiten men det var just därför, för att jag oxå suger på att blogga. Men vi tycker ju om våran Matilda iallafall :) och det är ju tur för henne. Vad jag ska skriva är ett stort mysterium, men matilda är söt! jättejättejättesöt. Vet ni? Jag har en katt som heter prisen och på nåt vis har Matilda fått för sig att han heter Linus? ja så här lät den en gång när hon, jag och Lisa var hemma hos mig.
Matilda: men! är det linus?! JA DET ÄR JU LINUS! hjälp vad stor han har blivit! :o

haha man skrattar alltid med matilda våran, vilda matilda! :)

Stor puss på dig bruden! <3


Lisa fick oxå vara med, men det har vi inget emot :)

Elin skriver! :)

Bara för att Matilda är så dålig på att uppdatera sig här, så är hennes kompisar snälla och gör det åt henne. Idag har hon iaf varit i skolan, som ni kanske redan förstått. Sen ikväll ska hon på barmarksträning, och efter det vet jag faktiskt inte vad hon ska göra. Imorgon har vi iaf orientering på skolan och då ska hon gå/springa med mig.

För alla som vill veta så är Matilda en grymt underbar bästavän och jag älskar henne riktigt mycket! <3

Nu har jag inget mer att skriva den här gången, men vi hörs säkert fler gånger. Här kommer iaf lite bilder på min sötnos.


hand i hand livet ut! <3

och en sak till, besök även min blogg : http://eelinbrindholm.blogg.se/
/E

tvingad

Nu har jag blivit tvingad av elin att blogga.. hm... (; andra dan för mig i skolan. Gick ju bra förutom att jag inte fick någon lunch :O hungrig var jag också och isak gjorde inte saken bättre.. Matilda är du hungrig!? tänk vad gott med tacos!!! ååh, jobbigt:P skönt att vara tillbaka iaf :)
eftersom elin tvingad mig att blogga så lägger jag in söta bilder på henne istället :)
ta bort mig och kolla på elin istället ;)
Du är så bra elin, du är så himla bra! <3

hoho

det kliar i kroppen och jag fick lust att blogga!?
jag är hemma och sjuk från skolan, jag börjar sakna skolan nu. vill få ordning och reda träffa alla folk och inte behöva ligga efter så mycket i skolan! har bara gått en dag..

men jag har verkligen fått ett väldigt långt sommarlov och jag klagar inte men nu vill jag ha skola ;) Två veckor i Spanien på ett och samma lov? lyx. ett vecka med min familj utom marlene och anders. Ska man räkna med anders i familjen? hm... han känns som en i familjen iaf så. :) Sen en vecka med min bästa vän elin, kunna inte bli så mycket bättre:) Har haft ett riktigt bra sommalov, och hoppas verkligen på en bra vinter!! Längtar som en tok på slalom. börjar nu drömma massa om slalom. jag älskar slalom verkligen och går det inte som jag har tänkt mig i vinter så kommer jag bli riktigt sur och arg på mig själv. det gillar jag inte så nu får jag skärpa mig ;)

eftersom jag har varit borta i en vecka i spanien med elin sedan bli sjuk sista dan på veckan och sedan varit sjuk ganska många dagar så har inte jag rört min kropp på flera dagar! längtar nu tills jag får röra på mitt fläsk igen..

lite bilder från spanien enjoy'







RSS 2.0